Брисел

  во

  Парламентот на Холандија го изгласа барањето на група пратеници за враќање на визите со Албанија, поради „зголемениот албански криминал“ во оваа земја. – Оваа ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателот на Словенија, Борут Пахор денеска изјави дека ќе стори се што е во негова моќ на наредниот процес „Брдо-Бриони” да биде усвоена декларација со ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Германија и Франција на средбата на државните раководства на Косово и Србија на 29 април во Берлин ќе настапат со план за договор меѓу двете земји, со кој во ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Парламентот на Холандија го изгласа барањето на група пратеници за враќање на визите со Албанија, поради „зголемениот албански криминал“ во оваа земја. – Оваа ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Германија и Франција на средбата на државните раководства на Косово и Србија на 29 април во Берлин ќе настапат со план за договор меѓу двете земји, со кој во ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Парламентот на Холандија го изгласа барањето на група пратеници за враќање на визите со Албанија, поради „зголемениот албански криминал“ во оваа земја. Оваа ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Германија и Франција на средбата на државните раководства на Косово и Србија на 29 април во Берлин ќе настапат со план за договор меѓу двете земји, со кој во ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Германија и Франција на средбата на државните раководства на Косово и Србија на 29 април во Берлин ќе настапат со план за договор меѓу двете земји, со кој во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Германија и Франција на средбата на државните раководства на Косово и Србија на 29 април во Берлин ќе настапат со план за договор меѓу двете земји, со кој во ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Парламентот на Холандија го изгласа барањето на група пратеници за враќање на визите со Албанија, поради „зголемениот албански криминал“ во оваа земја. – Оваа ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Парламентот на Холандија го изгласа барањето на група пратеници за враќање на визите со Албанија, поради „зголемениот албански криминал“ во оваа земја. – Оваа ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Демократијата одамна живее во Македонија, демократијата ја персонифицираат пратениците во парламентот, меѓутоа тие одамна не се наши претставници, односно се ...
  сите 67 | | | веќе видена