Атланта

  во

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Тимот од Аризона, „Феникс Санс“ го избра центарот Диандре Ејтон од Бахами, член на Универзитетот Аризона како прв пик на НБА драфтот, што значи дека Бахамецот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  На овогодинешниот НБА драфт, кој се одржа во Бруклин, словенечкиот репрезентативец Лука Дончиќ беше избран како вкупно трет пик од страна на Атланта Хоукс. Но, ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Најголемиот аеродром на Флорида, меѓународниот аеродром во Орландо, ќе стане првиот во САД во кој ќе се скенираат лицата на патници на сите влезни и излезени ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Со овој потег, Нетс ќе сочуваат дури 17.милиони долари во „селари-капот", што ќе им овозможи две „слободни места", и на кои ќе можат да ангажираат играчи под ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Бракот и понатаму може да се смета за успешен дури и ако заврши со развод, велат психотерапевтите. Брачните советници тврдат дека бракот е дизајниран со цел ...
  сите 2 | | | веќе видена