Атланта

  во

  Без конкуренција синоќешниот натпревар во забивање на Ол стар викендот во НБА лигата го доби кошаркарот на Оклахома сити тандерс, Хамиду Диало кој беше ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Без конкуренција синоќешниот натпревар во забивање на Ол стар викендот во НБА лигата го доби кошаркарот на Оклахома сити тандерс, Хамиду Диало кој беше ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Ноќва во Шарлот се одржа еден од најочекуваните турнири за време на „Ол-Стар" викендот – натпреварот во забивање. Изненадувачки победник стана Хамиду Диало од ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Натпреварот во забивање на НБА Ол-стар викендот како по обичај привлече и тоа како големо внимание. Во натпреварувањето во кое учествуваа Џон Колинс (Атланта), ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Шарлот, 16. февруари 2019 (ИНПРЕС) – Чеди Осман со гестот кој го направи на „Ол-Стар“ натпреварот на ѕвездите во подем ја воодушеви македонската јавност. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем“ на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем“ на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем“ на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем“ на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Турскиот интернационалец Чеди Осман, кој е роден во Охрид, ѝ укажа чест на неговата родна земја Македонија, истакнувајќи го македонското знаме на опремата (на ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Чеди Осман со гестот кој го направи на „Ол-Стар“ натпреварот на ѕвездите во подем ја воодушеви македонската јавност. Имено, Осман е роден во Охрид па во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем“ на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем“ на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Со натпреварот на „Ѕвездите во подем“ започна еден од најинтересните спортски настани во светот, НБА Ол-Стар викендот. Во натпреварот се сретнаа тимот на САД и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем“ на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Кошаркарот на Кливленд Кавалерс, Чеди Осман кој е роден во Охрид изминатата вечер настапи на Ол-Стар натпреварот на ѕвездите во подем. Осман има одлична сезона ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Тимот на САД го победи Тимот на останатиот свет со 161: 144 во натпреварот на „ѕвездите во подем" на НБА. Дуелот по традиција е еден од најнеизвесните настани ...
  сите 65 | | | веќе видена