На прашањето на ЦИВИЛ - Дали треба или не треба да се одржи он-лајн настава?, граѓан(к)ите се со поделени мислења, едните сметаат дека треба да се одржи онлајн ...
сите 331 | | | веќе видена

пишува: ПАВЛЕ БОГОЕВСКИ Белешка од Редакцијата: Овој текст е објавен на Фејсбук во коментари на страницата на ЦИВИЛ, под објавениот текст од Дијана Тахири ...
сите 3 | | | веќе видена

пишува: Дијана Тахири Го исчитав отвореното писмо на Павле Богоевски адресирано до некои другари и другарки Албанци. Велам некои, бидејќи и по трет пат ...
сите 2 | | | веќе видена

пишува: Мирјана Најчевска За да се успее во едната професија, покрај големиот талент е потребно исполнување повеќе услови со цел поефикасно извршување на ...
сите 7 | | | веќе видена

ОД ГРАЃАНСКИОТ ФОРУМ ЗА УЧЕСТВО ВО КРЕИРАЊЕ НА ВЛАДИНИТЕ ПОЛИТИКИ - ВЕСНА ЦВЕТАНОВСКА: РЕФОРМИ ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И КРЕИРАЊЕ КВАЛИТЕТНИ ЕКОНОМСКИ ПОЛИТИКИ
сите 5 | | | веќе видена

Ако сакате да го тестирате своето ниво на познавање на англискиот јазик, решете го нашиот бесплатен онлајн тест за утврдување на нивото: https://buff.ly/2YgRQp4
сите 13 | | | веќе видена

Дали сте наставник по англиски јазик со најмалку тригодишно искуство? Аплицирајте за стипендиите Hornby коишто се доделуваат за магистерски студии во ОК.
сите 2 | | | веќе видена

Сѐ уште не е доцна да се пријавите на нашиот бесплатен двонеделен курс за делот Читање на IELTS! Курсот се фокусира на форматот на тестот и видовите текст ...
сите 4 | | | веќе видена

Научете како да ги претворите вашите идеи за подобар свет во реалност со нашиот нов онлајн курс! За време на курсот, ќе учите за креирање политики и лидерство ...
сите 5 | | | веќе видена

Толку многу користиме пораки во комуникцијата со другите, што дури имаме развиено и одредени насоки за помош. Прочитајте го написот и дознајте нешто повеќе за ...
сите 6 | | | веќе видена

Со проектот “Училишта на 21 век” , се трудиме да ги вклучиме децата во сите сегашани активности, за да ги подготвиме да ја креираат својата иднина. За повеќе ...
сите 2 | | | веќе видена

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ НА СПОМЕНИКОТ “МАЈКИНО СКРШЕНО КРИЛО“ 15 ноември, 2019 година, Скопје, Македонија - Во организација на Здружението на воените инвалиди и ...
сите 8 | | | веќе видена

Претседателот Стево Пендаровски денеска изјави дека не би сакал предвреме да зборува дали Собранието би се состанало повторно по распуштањето доколку Шпанија ...
сите 108 | | | веќе видена

„Катица Јанева пред да биде разрешена испратила барање за буџет за Специјалното јавно обвнителство и согласно законот, Министерството за финансии е должно да ...
сите 147 | | | веќе видена

Здружените граѓански организации и иницијативи по средбата со Пендаровски: Ако во најкраток рок нема конкретни резултати ќе повикаме на граѓанска непослушност
сите 13 | | | веќе видена

Додека се чека на датумот за преговори со ЕУ, потребно е сите чинители, како Владата, институциите и самата Унија да работат на подобрување на животот на ...
сите 302 | | | веќе видена

next