Од локалните избори наваму, Таравари е остар критичар на владата. Најголем дел од тие критики се сублимирани во ова мега интервју со него направено во неговиот ...
сите 19 | | | веќе видена

Денеска членот на Централниот Одбор на СДСМ, Оливер Спасовски е со граѓаните на Крушево. Со почеток во 18:30 часот предвидена е маалска средба во Домот на ...
сите 14 | | | веќе видена

Во Влада на Република Северна Македонија во тек е трибина на темата ,,Национална платформа за намалување на ризици од несреќи и катстрофи на Република Северна ...
сите 18 | | | веќе видена

Очекувам дека денешнава трибина односно размислувањата и дебатите во рамки на неа ќе дадат свој придонес како во изградбата, така и во имплементацијата на ...
сите 18 | | | веќе видена

Сакате да вежбате англиски јазик, но немате многу слободно време? Пробајте една од нашите бесплатни мобилни апликации и вежбајте англиски кога и каде сакате!
сите 8 | | | веќе видена

Во вториот дел од интервјуто на ЦИВИЛ Медиа со д-р Арбен Таравари, градоначалник на Гостивар и генерален секретар на Алијанса за Албанците, разговараме ...
сите 23 | | | веќе видена

Повик до сите композитори заинтересирани за компонирање филмска музика – пријавете се за нашата Envision Sound програма и добијте можност да учествувате на ...
сите 18 | | | веќе видена

Со граѓаните разговаравме за процесот на реализација на мерките што обезбедуваат нови инвестиции, раст на платите и повеќе пари во семејствата. Теренските ...
сите 15 | | | веќе видена

Спасовски со граѓаните разговараше за процесот на реализација на мерките што обезбедуваат нови инвестиции, раст на платите и повеќе пари во семејствата, а ...
сите 16 | | | веќе видена

Граничниот премини ќе биде од исклучителна важност за економската и трговската размена меѓу двете држави и значјани за туризмот и за граѓаните кои живеат од ...
сите 10 | | | веќе видена

Во рамки на активностите во летниот период и интензивните средби со граѓаните, генералниот секретар на СДСМ Ljupcho Nikolovski присуствуваше на работен ...
сите 17 | | | веќе видена

Над 3.000 воспитувачки ќе добијат 3.000 денари поголема плата, а во септември ќе имаат и дополнително покачување од 5%! Тие се грижат за нашите деца, за ...
сите 69 | | | веќе видена

next