Долг и многу продуктивен ден во Познан, 6то издание на Берлинскиот процес. Ја добивме честа, по Германија, Австрија, Франција, Италија, Велика Британија и ...
сите 121 | | | веќе видена

СДММ е движечка сила на СДСМ. Заедно ги донесовме промените, заедно воведуваме нови политики и стандарди за нови можности за младите во сопствената земја, ...
сите 5 | | | веќе видена

Преку апликацијата МојДДВ ќе имате можност да гo скенирате кодот од фискалните сметки и да го остварите правото на поврат на 15% од платениот ДДВ. ➡️ ...
сите 85 | | | веќе видена

Според скандалот кој пред неколку месеци го обелодени министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, а за кој обвинителството реши да не поведе ...
сите 24 | | | веќе видена

Центарот за граѓанска иницијатива од Прилеп, неодамна ги реализираше третиот и четвртиот од вкупно четири планирани тренинзи за млади. Темата на овие обуки ...
сите 14 | | | веќе видена

Конечната одлука на Владата ќе за едностран раскин на Договорот за концесија ќе може да се донесе по истекот на задолжителниот рок за жалба од 15 дена.
сите 33 | | | веќе видена

Во полскиот град Познан денеска продолжува шестиот самит на земјите од Западен Балкан во рамките на Берлинскиот процес за поддршка на регионалната соработка и ...
сите 121 | | | веќе видена

Дали сте љубител на фудбалот? Посетете ја нашата веб страница Premier Skills за да бидете во тек со најновите резултати и натпревари, и вежбајте го англискиот ...
сите 4 | | | веќе видена

Научете како да ги претворите своите идеи во реалност за подобар свет, со нашиот нов онлајн курс! Во текот на курсот, ќе учите за креирање политики и лидерство ...
сите 4 | | | веќе видена

Ги заокружуваме промените во партијата и создаваме нов систем на работа и делување, во интерес на граѓаните и забрзувње на напредокот на државата. #ЗборотВажи ...
сите 20 | | | веќе видена

Заедно со директорот на БЈБ Саше Тасевски пристигнавме во Познан, Полска, ќе учествуваме на шестата Kонференција на високо ниво за Западен Балкан (Самит) под ...
сите 129 | | | веќе видена

next