Оливер Спасовски, член на Централниот одбор на СДСМ, придружуван од Трајан Димковски, градоначалникот на Кочани, Николчо Илијев и претседателот на општинската ...
сите 26 | | | веќе видена

Сите граѓани при трговија на мало плаќаат данок на додадена вредност - ДДВ. Владата на Република Северна Македонија со воведувањето на мерката „Поврат на 15% ...
сите 146 | | | веќе видена

Во рамки на активностите за време на летниот период и средбите со граѓаните, во ОО на СДСМ Кочани денес се оствари работен состанок во проширен состав на кој ...
сите 26 | | | веќе видена

Во рамки на активностите за време на летниот период и интензивните средби со граѓаните, во просториите ОО СДСМ Кочани денес присуствував на работен состанок во ...
сите 26 | | | веќе видена

Како што најавив на прес-конференција, на денешната 145-та седница на Владата, донесовме одлука за разрешување на директори и членови на УО на јавни ...
сите 90 | | | веќе видена

Водиме грижа за реконструкција на Универзална сала – Скопје, но и изградба на Спомен обележјето на Тоше Проески, како и изградба, реконструкција и адаптација ...
сите 14 | | | веќе видена

MIDNIGHT EXPRESS: ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА И СЕГА ГО ПОДОБРУВА ОПШТЕСТВОТО, СО НАЈРЕЛЕВАНТЕН ПРИТИСОК КОН ВЛАСТА, И ВО ИНСТИТУЦИИТЕ ПРЕКУ ДЕЈСТВУВАЊЕ ВО ИНТЕРЕС НА ...
сите 4 | | | веќе видена

Очекувам новите избрани функционери да работат чесно и достојно и да знаат дека нивната работа ја следат граѓаните. Секој е менлив, затоа што оваа држава е на ...
сите 90 | | | веќе видена

„Дивоградбите треба да се срушат затоа што не можат да се легализираат. УНЕСКО е екстра причина. Разговарав со градоначалникот на Охрид дека очекувам да се ...
сите 135 | | | веќе видена

Денеска се сретнав и со градоначалникот на општина Кочани, Николчо Илијев како и со членовите на општинскиот совет и претставници на локалниот совет за ...
сите 26 | | | веќе видена

Продолжуваме со подобрување на условите за работа на полициските службеници и , како што може да видите, завршена е реконструкција и санација на објектот на ...
сите 26 | | | веќе видена

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Нема потреба од постојано мачење да одржуваме добри односи, едноставно е, ќе ги расипеме односите со сите! Освен со Србија, Унгарија и ...
сите 22 | | | веќе видена

„Може да прочитаме се и сешто. Не сум се слушнал со Катица Јанева. Денес може да читате се. Верувам дека граѓаните може да оценат што е што, ако нешто се ...
сите 214 | | | веќе видена

Меѓу нив се директорите на МЕПСО и ЕЛЕМ, Сашо Василевски и Драган Миновски, директорот на Државниот архив, Кирил Петров, директорот на Агенцијата за лекови ...
сите 90 | | | веќе видена

Питер Ванхауте со својата денешна порака на социјалните мрежи манифестира доследна посветеност и поддршка на нашата земја, со критички тон и осврт на ...
сите 28 | | | веќе видена

Со последните случувања се покажува дека независен судски систем и неселективна правда се возможни во нашата земја. Сите се еднакви пред законите. ...
сите 368 | | | веќе видена

next