Архива на вести за 12 Јули 2019

Велат ако нешто трае повеќе од една година значи дека ветува дека може да се постигне многу, кога тоа нештото трае 5 години значи дека може да опстои на сите ...
сите 47 | | | веќе видена

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, ги посети првите деинституционализирани лица од ЈУ Завод за рехабилитација „Бања Банско“, институција ...
сите 33 | | | веќе видена

Велат ако нешто трае повеќе од една година значи ветува дека може да се постигне многу, кога нештото трае 5 години значи дека може да опстои на сите ...
сите 91 | | | веќе видена

Сегашниот еврокомесар за проширување и соседска политика, Јоханес Хан, беше назначен од австриската Влада за уште еден мандат во идниот состав на Европската ...
сите 59 | | | веќе видена

Заборавете на трендовите во дизајнот, минимализмот или нешто слично. Ако имате Ваша компанија и постојано работите напорно, нормално дека вашата канцеларија ...
сите 4 | | | веќе видена

Сегашниот еврокомесар за проширување и соседска политика, Јоханес Хан, беше назначен од австриската Влада за уште еден мандат во идниот состав на Европската ...
сите 59 | | | веќе видена

Прилогот на една телевизија за бездомно куче во Штип, кое жителите го нарекувале Бренда, резултираше со еутаназија затоа што луѓето не сакале да гледаат куче ...
сите 20 | | | веќе видена

Сопатник во тешко моторно возило се здобил со тешки телесни повреди, а двајца се здобиле со лесни телесни повреди во три сообраќајни незгоди од вкупно осум што ...
сите 128 | | | веќе видена