Кандидатите за позицијата премиер на Обединетото Кралство се согласиле дека следниот лидер мора да ја однесе земјата надвор од ЕУ, како би ја однеле победата ...
сите 91 | | | веќе видена

Дали корисниците ќе се согласат со новата промена? Facebook одлучи да преземе нови чекори во борбата против негативните коментари и злоупотребата на својата ...
сите 5 | | | веќе видена

Ако имаш некој познат, многу полесно и побрзо ќе завршиш работа. Ова „правило“ се уште важи кога станува збор за функционирањето на државните институции, ...
сите 14 | | | веќе видена

Здружението на вработени во секторот игри на среќа „Сакам да работам“ бара учество во процесот на изнаоѓање соодветно решение за Закон за игрите на среќа. „Со ...
сите 36 | | | веќе видена

Потсетување до сите граѓани на Град Скопје дека акцијата за плаќање на заостанатите сметки за смет и вода без камата трае до 28 јуни. ЈП Водовод и канализација ...
сите 25 | | | веќе видена

Главниот извршен директор на Boеing Денис Муленбург, признал дека компанијата направила “грешка” во справувањето со проблематичниот систем за предупредување во ...
сите 15 | | | веќе видена

Три потпретседатели на групацијата на Светска банка ќе присуствуваат на Конституенцата на Светска банка и Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), која ќе се одржи ...
сите 37 | | | веќе видена

Нешто неочекувано, но целосно прилагодено на ова топло време. За подготовка на витамински сок од рибизла, потребно е: 1 килограм рибизли 1 килограм шеќер 1 ...
сите 14 | | | веќе видена

next