Времето во карантин и домашна изолација ни остава многу време за нови активности. Меѓутоа, некои вишокот слободно време го користат да ги удвојат, па дури и да ...
сите 5 | | | веќе видена

Лукоил Македонија донесе одлука да додели гориво во вкупна количина од 15.000 литри на институциите кои се во првите борбени редови во справувањето со ...
сите 19 | | | веќе видена

Очекуваме да дојде до олеснување на финансиските услови и за граѓаните и за корпоративниот сектор. Токму тоа и беше цел на измените на регулативата за ...
сите 60 | | | веќе видена

Во САД, останале без работа 6,6 милиони работници среде пандемијата од коронавирус. Повеќе од 6,6 милиони Американци се пријавиле за помош во случај на ...
сите 57 | | | веќе видена

На крајот од акцелераторската програма најдобрите 5 бизнис планови ќе бидат наградени со 4.000 евра за започнување на својот бизнис. Фондација Претприемачки ...
сите 9 | | | веќе видена

Овен (21.03 – 20.04) Денот ќе ви биде обележан со тензични ситуации кои ќе ви предизвикаат голем стрес. Сведете ја нетрпеливоста на минимум за да избегнете ...
сите 78 | | | веќе видена

Турскиот министер за туризам, Мехмет Нури Ерсој изјави дека очекува нормализирање на воздушниот сообраќај до крајот на јуни. Причината за овие прогнози е што ...
сите 19 | | | веќе видена

next