Макошпед АД Скопје за периодот Jануари – Септември 2018 година оствари добивка во износ од 9.974 илјади денари искажана во неревидираниот Биланс на успех. ...
сите 42 | | | веќе видена

Овен (21.03 – 20.04) Можна појава на фрустрации, внимавајте. Освен што чувствувате недостаток на енергија, проблем ви претставува и недостатокот на средства. ...
сите 48 | | | веќе видена

Во прекрасниот амбиент во Македонска филхармонија, пријателите на „Божиновски часовници и накит“ имаа ексклузивна можност за момент да ја победат гравитацијата ...
| | веќе видена

Од денеска до 7 ноември во Босна и Херцеговина се одржува третиот Регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – „Sarajevo Unlimited 2018“, на ...
сите 42 | | | веќе видена

Даночната реформа која беше и предизборно ветувања на актуелната власт треба да стартува за помалку од два месеца. Од 1 јануари ќе има прогресивен данок за ...
сите 164 | | | веќе видена

Денеска официјално почна проектот „Функционална анализа на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство“, кој е финансиран од Европската Унија, а ...
сите 26 | | | веќе видена

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на општина Центар“ воведува измени во зонската поделба на јавните паркиралишта, временското ограничување ...
сите 17 | | | веќе видена

Осум од десет родители во Македонија применуваат насилни методи за да ги дисциплинираат своите деца, без разлика дали станува збор за физичко или психолошко ...
сите 26 | | | веќе видена

next