Бизнис Инфо

Фото: Pixabay На 19-тата седница, Владата на Република Македонија го усвои предлог законот за изменување и дополнување на Законот за минималната плата и со тоа ...
сите 31 | | | веќе видена

Семејниот летен одмор е најголем настан во годината за нашето семејство. Со недели пред поаѓање се зборува и се планира за авантурите што нè очекуваат. Децата ...
сите 6 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Министерството за труд и социјална политика ги потсетува работодавачите на нивната обрска за почитување на препораките за заштита на работниците, ...
сите 228 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Саудиска Арабија планира брегот на Црвеното море да го претвори во луксузен ресорт со хотели и да стане светска туристичка дестинација. На овој ...
сите 8 | | | веќе видена

Македонски Телеком АД – Скопје има водечка позиција на пазарот во фиксни говорни услуги во првите шест месеци од 2017 година, покажуваат неревидираните ...
сите 15 | | | веќе видена

Унгарскиот старт – ап Platio создаде модуларен панел што ја собира енергијата од сонцето за производство на електрична енергија. Компанијата првата инсталација ...
сите 3 | | | веќе видена

next