Бизнис Инфо

Според податоците на турската Централна банка буџетскиот дефицит на земјата во јули се намалил и изнесувал 1,751 милијарди долари. Оваа цифра е нешто помала од ...
сите 5 | | | веќе видена

Општините од денеска ќе можат да аплицираат со нови капитални проекти за 8 милиони евра средства преку Проектот за подобрување на општинските услуги. ...
сите 71 | | | веќе видена

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија започна со едукативни работилници и обуки чија цел е поттикнување на растот и развојот на е-трговијата во земјата. ...
сите 14 | | | веќе видена

Речиси 90% од претприемачите во Хрватска се изјасниле против летно и зимско сметање на времето, односно поместување на стрелките на часовникот за еден час. ...
сите 15 | | | веќе видена

Агенцијата за храна и ветеринарство, за прв пат, ќе врши испитувања дали на македонскиот пазар има храна третирана со јонизирачко зрачење, согласно Мониторинг ...
сите 16 | | | веќе видена

Цевката за пиење FinalStraw е заедничко решение на Ема Коен и Мајлс Пепер. Зад дизајнот стои 23 годишниот Пепер додека 32 годишната Коен, како долгогодишен ...
сите 2 | | | веќе видена

На 11 септември 2018 година се одржа редовна седница на Комитетот за оперативна монетарна политика на НБРМ, на која беа разгледани клучните показатели за ...
сите 19 | | | веќе видена

next