Бизнис Инфо

Денеска во Прилеп здруженијата ЛАГ Агро Лидер и Солар Македонија одржаа заедничка презентација пред фармери од Пелагонија на тема внесување на соларни системи ...
сите 9 | | | веќе видена

Републички совет за безбедноста во сообраќајот, како надлежна институција за безбедно, сигурно и совесно движење по домашните и меѓународните патишта, би сакал ...
сите 68 | | | веќе видена

Во јуни 2018 година просечните каматни стапки на вкупните кредити и вкупните депозити и натаму се намалуваа и се сведоа на 5,57% и 1,45%, соодветно, со што во ...
сите 36 | | | веќе видена

ЕВН Македонија нема свој профил на социјалните мрежи, а доколку такво нешто се постави сите корисници навреме ќе бидат информирани, се вели во соопштението на ...
сите 14 | | | веќе видена

Ванчо Чифлиганец генерален директор на Адора инженеринг официјално стана член на Надзорниот одбор на Комерцијална Банка, стои во соопштението на банката. Врз ...
сите 26 | | | веќе видена

next