Бизнис Инфо

Турција воведе нови регулативни мерки со коишто ќе се ограничат купувањата со кредитни картички и заемите во земјата. Според нив рокот за плаќање на рати, на ...
сите 22 | | | веќе видена

Oсигурителните компании ќе бидат обврзани, во рок од 5 дена, сите измени кои ги прават во општите и посебните услови на полисите за осигурување да ги објават ...
сите 54 | | | веќе видена

Индија ја доби првата Ikea продавница, а менаџментот планира да користи електрични рикша возила за испорака. Овој вид на превоз е типичен за Индија, па токму ...
сите 4 | | | веќе видена

Детектирање на можностите и потребата од развој на руралниот туризам во општина Могила беше тема на дискусија на работниот состанок на директорот на Агенцијата ...
сите 30 | | | веќе видена

Михаела има 4 години и на 6 месечна возраст констатирано е дијагноза: G 80 церебрална парализа – хипотонична. Михаела не зборува, не седи и не оди, има груба ...
| | веќе видена

next