Бизнис Инфо

На 26 октомври 2018 година, во Скопје ќе биде организирана првата конференцијаза е-трговија во Македонија, а веќе од првата недела на септември ќе бидат ...
сите 6 | | | веќе видена

Низ патиштата во Европа сообраќаат повеќе од еден милион електрични возила, што најмногу се должи на зголемената побарувачка во првата половина од 2018 година, ...
сите 3 | | | веќе видена

Претприемачот кој не умее да направи добар бизнис план, не умее ни да раководи со сопствен бизнис. А за да биде бизнис планот појдовна точка за успех и да ...
сите 7 | | | веќе видена

Пивара Скопје преку својот проект за заживување на маалскиот живот низ општините во нашата земја, донираше уште 3 од планираните 15 летниковци, и тоа во Чаир, ...
сите 9 | | | веќе видена

Винарската визба Тиквеш оваа година планира да откупи околу 30 милиони килограми квалитетно грозје, што е двојно повеќе од минатата година. Ваквата количина на ...
сите 24 | | | веќе видена

Адора инженеринг од Светската маркетинг организација, во Амстердам е наградена со златен медал за квалитет, за воведување на Boutique Real Estate концептот во ...
сите 5 | | | веќе видена

Во рамки на проектот Промени за одржливост финансиран од Европската Унија, а спроведуван од Конект во партнерство со Фондација Аполонија и Центарот за даночна ...
сите 11 | | | веќе видена

Фото: Koncar.com.mk Со инвестиција од три милиони евра, членовите на менаџерскиот тим, на чело со бизнисменот Аце Антевски, станаа 100% сопственици на две ...
сите 5 | | | веќе видена

next