Бизнис Инфо

Фото: Pixabay Алијансата за уништување на пластичниот отпад (AEPW), каде што се вклучени 28 компании од светот, одвојува 1,5 милијарди долари за борба против ...
сите 4 | | | веќе видена

Директорката на Управата за јавни приходи ( УЈП ), Сања Лукаревска, заедно со тимот кој работи на проектот Развој и реинженеринг на деловни процеси за новиот ...
сите 8 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Дваесет и едногодишната Дора Вуксиќ од Хрватска отвори fast food ресторан којшто ќе им подарува храна на оние кои немаат пари да платат, пишува ...
сите 5 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Вкупно 25 часа по лице се поминати во образовни активности надвор од редовниот образовен процес во Македонија, покажуваат податоците на Државниот ...
сите 11 | | | веќе видена

Просечната плата се користи за утврдување на најниската и највисоката основица за пресметка на придонесите од задолжително социјално осигурување и тоа за ...
сите 4 | | | веќе видена

Во изминатите неколку години, процесот на автоматизација на е – маил маркетинг стана суштинска, а може да се каже и најбитна компонента на модерниот маркетинг. ...
сите 5 | | | веќе видена

next