Бизнис Инфо

Компанијата Европа АД од Скопје го доби првиот сертификат за овластен економски оператор (ОЕО). “Овластениот економски оператор претставува нов концепт и ...
сите 7 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Голем број компании во Јапонија губат 138 милијарди долари годишно поради таканаречената епидемија на ненаспани вработени, пишува Guardian Поради ...
сите 8 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Словенија планира да издаде 10-годишни обврзници од коишто е планирано да се соберат 1,5 милијарди евра, пишува Дело Обврзниците, чиј рок на ...
сите 12 | | | веќе видена

next