Бизнис Инфо

Современиот начин на живот, бројните обврски и динамиката со која ги извршуваме секојдневните активности, влијаат на сите сфери на општественото живеење, ...
сите 3 | | | веќе видена

Искрени детски насмевки и креативна енергија ги исполнија двата групни домови за деца без родители во кои вчера се одржаа ликовни работилници. Дечињата имаа ...
сите 34 | | | веќе видена

Советот на Народната банка на Република Македонија денес одржа редовна седница на која беше разгледан и усвоен најновиот Квартален извештај. Притоа, уште еднаш ...
сите 15 | | | веќе видена

Фото: Motiv Американската компанија Motiv, со седиште во Сан Франциско, креираше паметен прстен којшто овозможува верификација на идентитет преку ЕКГ и ...
сите 2 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Научници од САД креираа паметно колено опремено со сензори што реагираат на притисок. Идејата е преку нив да се следи на колкав притисок е ...
сите 3 | | | веќе видена

Во годината која Стопанска банка АД – Скопје го одбележува својот 75-годишен јубилеј започна банкоосигурување во соработка со Кроација Осигурување/Неживот и ...
сите 9 | | | веќе видена

next