Бизнис Инфо

Camp365 е мала приколка што само за неколку минути лесно се трансформира во камп којшто може да собере шест лица. Нејзината висина изнесува 1,9 метри, а ...
сите 4 | | | веќе видена

Ликвидноста на банкарскиот систем во септември е намалена, стои во извештајот за најновите макроекономски показатели на Народната банка на Република Македонија ...
сите 27 | | | веќе видена

Упавата за јавни приходи го објави возниот ред за мобилните даночни шалтери за ноември. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги ...
сите 28 | | | веќе видена

Според податоците од консолидираниот биланс на успех , компанијата Пелистерка во период од први јануари до 30-ти септември оствари вкупна сеопфатна добивка во ...
сите 45 | | | веќе видена

WeGrow е нетипично основно училиште каде децата, освен традионални предмети, учат и нешто поразлично и несекојдневно. Тука се изучува земјоделие, се практикува ...
сите 2 | | | веќе видена

Комерцијална банка, од први ноември, изврши намалување на каматните стапки за денарски штедни влогови со прилагодливи каматни стапки (отворени пред 01.10.2017 ...
сите 2 | | | веќе видена

Едвин и Лизбет тер Велде од Холандија, на 28 ноември ќе заминат за Јужниот пол со необичен транспорт, пишува Inhabitat . Двојката, којашто е дел од ...
сите 2 | | | веќе видена

Фото: Pixabay Google планира да одвои 25 милиони долари за решенија со вештачка интелигенција коишто ќе одговорат на најчестите социјални и проблеми со ...
сите 10 | | | веќе видена

next