Бизнис Инфо

Организаторите на првата годишна македонска Конференција за е-трговија, која ќе се одржи на 26-ти октомври во хотел Мериот во Скопје, ја објавија финалната ...
сите 13 | | | веќе видена

Авион на Virgin Atlantic којшто леташе од Орландо, Флорида до Лондон, Англија го направи првиот лет со помош на гориво делумно направено од рециклиран ...
сите 3 | | | веќе видена

По седми пат во Скопје ќе се соберат најдобрите маркетинг говорници за да ги споделат најновите трендови и предвидувања во дигиталните комуникации. На сцената ...
сите 10 | | | веќе видена

Во првите 9 месеци од годинава преку Меѓународниот Аеродром Скопје и охридскиот аеродром Свети Апостол Павле патувале вкупно 1,8 милиони патници, што е годишен ...
сите 4 | | | веќе видена

Корисниците на услугите на ЈП Водовод и канализација –Скопје и ЈП Комунална хигиена – Скопје коишто имаат заостанат долг за потрошена вода и смет (тужен и ...
сите 3 | | | веќе видена

Од неодамна во Македонија започна да функционира локалната организација на Институтот за Проектен Менаџмент (PMI) од Америка. Оваа организација се формираше ...
сите 2 | | | веќе видена

Раст на компанијата, проширување на производните линии, подобрување на производите и развој на нови, е цел на седумнаесет косовски прехранбени и кондиторски ...
сите 2 | | | веќе видена

Со денешната технологија на информации, да не кажам речиси сите, се подостапни до нас од кога било. Но,нивната достапност и не е баш толку лесна како што ...
сите 3 | | | веќе видена

Во октомври, месецот на штедење, Халкбанк ја претстави својата нова маскота за Детското штедење – слонче! Слончето е толку неодоливо, но нема име! Сакајќи на ...
сите 14 | | | веќе видена

Централниот регистар на Република Македонија ги известува корисниците дека изврши надградба на системот за Е- регистрација преку кој се поднесуваат пријавите ...
сите 3 | | | веќе видена

Во организација на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија петта година по ред се промовирани и претставени туристичките ...
сите 2 | | | веќе видена

next