Велес

  во

  Фабриката за вар во Превалец три месеци работи без А интегрирана дозвола. Еколошката дозвола, ѝ ја одзеде Министерството за животна средина уште во јуни, кажа ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Велешани не мораат повеќе да одат на скопските Клиники за операции на рамо и колено. Во велешката болница за првпат беше изведена ендоскопска интервенција на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Првиот број на бесплатниот весник „ЕУрека“, кој покрај прилози посветени на придобивките за Македонија од зачленувањето во ЕУ и НАТО, го содржи и интегралниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Општата болница во Велес денеска е изведена првата мини инвазивна артроскопија на рамо. Операцијата ја изведе проф. д-р Златко Темелковски од Клиниката за ...
  сите 39 | | | веќе видена