Велес

  во

  Трибина за состојбите со жртвите на семејно насилство и можноста за отворање на Шелтер центар за згрижување на овие лица се одржа денеска во Велес, во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Велешанец доби осумдневен притвор бидејќи во неколку наврати преку социјална мрежа упатувал сериозни закани кон поранешен адвокат, кој во моментов работи како ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кавадарци отвори постапка против едно лице кое е осомничено дека сторило продолжено кривично дело – Загрозување на сигурноста ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кавадарци отвори постапка против едно лице кое е осомничено дека сторило продолжено кривично дело – Загрозување на сигурноста ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Велешанец доби осумдневен притвор бидејќи во неколку наврати преку социјална мрежа упатувал сериозни закани кон поранешен адвокат, кој во моментов работи како ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Велешанец доби осумдневен притвор бидејќи во неколку наврати преку социјална мрежа упатувал сериозни закани кон поранешен адвокат, кој во моментов работи како ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кавадарци отвори постапка против едно лице кое е осомничено дека сторило продолжено кривично дело – Загрозување на сигурноста ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Македонскиот ракометар Филип Кузмановски реши да стави крај на ергенскиот живот. Имено, Филип во еден ресторан пред најбилиските ја побара за сопруга својата ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кавадарци отвори постапка против едно лице кое е осомничено дека сторило продолжено кривично дело – Загрозување на сигурноста ...
  сите 36 | | | веќе видена

  На денешен ден пред 158 години во Загреб излезе од печат Зборникот на народни песни, епохално дело на струшките браќа Димитар и Константин Миладиновци, ...
  сите 2 | | | веќе видена