Велес

  во

  Струшките вечери на поезијата ќе се одржат од 21 до 26 август, а организаторите најавуваат повеќе новини како волонтери, организиран превоз од Скопје, поетска ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Васил Зафирчев е постојано ангажиран во матичниот театар „Јордан Х.К-Џинот“ од Велес, но и на театарските сцени надвор од државата и на бројни фестивали на кои ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Васил Зафирчев е постојано ангажиран во матичниот театар „Јордан Х.К-Џинот“ од Велес, но и на театарските сцени надвор од државата и на бројни фестивали на кои ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози со зголемен интензитет на патните правци надвор од градските средини. На граничниот премини ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози со зголемен интензитет на патните правци надвор од градските средини. На граничниот премини ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози со зголемен интензитет на патните правци надвор од градските средини. На граничниот премини ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Вистински фудбалски празник ќе биде денеска во Велес, а по цели 19 години гостин во Првата лига на Борец ќе му биде најтрофејниот македонски клуб Вардар. ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози со зголемен интензитет на патните правци надвор од градските средини. На граничниот премини ...
  сите 121 | | | веќе видена