Велес

  во

  Фирмата Каменолом „Техно Павар“ ДООЕЛ увоз – извоз Скопје кон крајот на октомври од Министерството за животна средина и просторно планирање побарала враќање на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Веќе во 9 часот утринава во амбулантата во Неготино немало комерцијални вакцини за сезонски грип. Читател на Курир од Неготино кој ја контактираше нашата ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Станува збор за девет инвестициски проекти во вкупна вредност од 18 милиони евра што ќе се реализираат со кредитната линија на ЕБОР земена во 2013 година. По ...
  сите 34 | | | веќе видена

  АД МЕПСО склучи договори со пет компании избрани на меѓународни тендери согласно со процедурите на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) за изградба на ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Граѓанските организации да бидат во служба на локалната демократија, споделувањето добри практики од Македонија, балканскиот регион и земјите од Европската ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во ЈЗУ Центар за јавно здравје во Велес има само бесплатни вакцини против грип. Набавените 450 дози по цена од 650 денари, поради големиот интерс се потрошиле ...
  сите 31 | | | веќе видена

  АД МЕПСО склучи договори со пет компании избрани на меѓународни тендери согласно со процедурите на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) за изградба на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Граѓанските организации да бидат во служба на локалната демократија, споделувањето добри практики од Македонија, балканскиот регион и земјите од Европската ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Граѓанските организации да бидат во служба на локалната демократија, споделувањето добри практики од Македонија, балканскиот регион и земјите од Европската ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Апсурд се случува на почетокот на вакцинацијата против грип – иако државата набави 28.000 дози бесплатни вакцини против грип за пензионерите со помали примања, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Дводневна меѓународна конференција „Европската интеграција низ перспективата на соработка меѓу граѓанските здруженија и локалните власти“ ќе се одржи денеска и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  АД МЕПСО склучи договори со пет компании избрани на меѓународни тендери согласно со процедурите на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) за изградба на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Граѓанските организации да бидат во служба на локалната демократија, споделувањето добри практики од Македонија, балканскиот регион и земјите од Европската ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Фирмата Каменолом „Техно Павар“ ДООЕЛ увоз – извоз Скопје кон крајот на октомври од Министерството за животна средина и просторно планирање побарала враќање на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Дводневна меѓународна конференција „Европската интеграција низ перспективата на соработка меѓу граѓанските здруженија и локалните власти“ ќе се одржи денеска и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Дводневна меѓународна конференција „Европската интеграција низ перспективата на соработка меѓу граѓанските здруженија и локалните власти" ќе се одржи денеска и ...
  сите 22 | | | веќе видена