Велес

  во

  За некои прегледи и анализи се скратило времето за чекање споредено со мај 2018 година, некои останале исти, а за други се зголемило Магнетна резонанција, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Еден процент од вакцините, дистрибуирани до здравствениот дом „Железничар“ во Скопје, како и до болниците во Демир Хисар, Велес и Свети Николе се со стари ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Министерот за здравство најави можно и одземање на лиценцата за работа на компанијата „Македонијалек“, која, наводно, пуштила во оптек исправни вакцини, но ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 91 | | | веќе видена

  ,,Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ако се покаже пропуст ќе се разгледа можноста за раскинување на сите договори со компанијата увозник и ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Вкупно 67 вакцини МРП со погрешни декларации биле испорачани во здравствените домови во Скопје, Велес, Свети Николе и Демир Хисар, а дистрибутерот ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што е во рамки на нашето делување и ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Скопје, 8 јануари 2019 (МИА) – „ Како Министерство за здравство одговараме за квалитетот на МРП вакцините и критериумите за нивна набавка. Ќе преземеме се што ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Вкупно 67 вакцини МРП со погрешни декларации биле испорачани во здравствените домови во Скопје, Велес, Свети Николе и Демир Хисар, а дистрибутерот ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче, денеска изјави дека кај само еден отсто од вкупниот број увезени МРП вакцини, имало проблем со декларациите, на кои бил ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче денеска на прес-конференција изјави дека кај 1% на вакцини имало проблеми со декларации. Вели дека вакви вакцини се ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче, денеска одржа нова прес конференција на која се зборуваше за актуелната тема за вакцините. Вчера Министерството за ...
  сите 107 | | | веќе видена