Приштина

  во

  Владата на Рамуш Харадинај ги демантира информациите кои се појавија денеска во медиумите дека Соединетите Американски Држави испратиле ултиматум со барање за ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека евентуалното одржување предвремени избори зависи од опозицијата и дека тие ќе се случат, ако го ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Советот за национална безбедност на САД и американскиот Стејт департмент во документ со осум точки од Приштина барaат веднаш да бидат укинати високите такси за ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Советот за национална безбедност на САД и американскиот Стејт департмент во документ со осум точки од Приштина барaат веднаш да бидат укинати високите такси за ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Советот за национална безбедност на САД и американскиот Стејт депапртмент во документот од осум точки од Приштина бара веднаш да се укинат таксите кон Србија ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека евентуалното одржување предвремени избори зависи од опозицијата и дека тие ќе се случат, ако го ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека евентуалното одржување предвремени избори зависи од опозицијата и дека тие ќе се случат, ако го ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Владата на Рамуш Харадинај ги демантира информациите кои се појавија денеска во медиумите дека Соединетите Американски Држави испратиле ултиматум со барање за ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Владата на Рамуш Харадинај ги демантира информациите кои се појавија денеска во медиумите дека Соединетите Американски Држави испратиле ултиматум со барање за ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Владата на Рамуш Харадинај ги демантира информациите кои се појавија денеска во медиумите дека Соединетите Американски Држави испратиле ултиматум со барање за ...
  сите 147 | | | веќе видена

  Советот за национална безбедност на САД и американскиот Стејт департмент во документ со осум точки од Приштина барaат веднаш да бидат укинати високите такси за ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Цел на министерот за транспорт и врски е автопатот Скопје-Блаце да се изгради што поскоро . Сугаревски вели дека цел на надлежните е проектот кој ќе чини 110 ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави денеска дека евентуалното одржување предвремени избори зависи од опозицијата и дека тие ќе се случат, ако го ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Автопатот Скопје – Блаце се гради во две фази, а кон крајот на месецот или почетокот на следниот месец ќе биде распишан тендер за првите 1,9 километри, најави ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска појасни дека е даден рок од три години за изградба на автопатот Скопје-Блаце поради опфатот на сите ...
  сите 43 | | | веќе видена

  – Нашата цел е тој да биде изграден побрзо – 2021 година или евентуално почетокот на 2022 година, изјави Сугарески, одговарајќи на новинарско прашање по ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска појасни дека е даден рок од три години за изградба на автопатот Скопје-Блаце поради опфатот на сите ...
  сите 43 | | | веќе видена