Приштина

  во

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ги повика денеска сонародниците со право на глас на изборите за Европскиот парламент да гласаат за кандидатите на европските ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ги повика денеска сонародниците со право на глас на изборите за Европскиот парламент да гласаат за кандидатите на европските ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај ги повика денеска сонародниците со право на глас на изборите за Европскиот парламент да гласаат за кандидатите на европските ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Белград нема да подига арбитража против Приштина поради зголемување на такси кои се воведени на стока од Србија, одлучено е да се применат контрамерки, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Властите во Приштина најавија дека за околу два месеци би можеле да воведат царини од 100% и на производите од Албанија, доколку Тирана не тргне некои од ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Властите во Приштина предупредуваат дека би можеле да наметнат 100-процентни царини за увоз на производи од Албанија, доколку Тирана не ги отстрани пречките за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателката на Комисијата за транспорт, врски и екологија, Лилјана Затуроска, на 28 мај 2019 година, во Сараево, ќе учествува на Регионален проект ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Белград нема да почне арбитража против Приштина поради огромните царини на производи од централна Србија, туку е одлучено да се применат контрамерки што во ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Властите во Приштина предупредуваат дека би можеле да наметнат 100-процентни царини за увоз на производи од Албанија, доколку Тирана не ги отстрани пречките за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Властите во Приштина предупредуваат дека би можеле да наметнат 100-процентни царини за увоз на производи од Албанија, доколку Тирана не ги отстрани пречките за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Стопанската комора на Тирана, Николин Јака, тврди дека Приштина најавила дека ако Албанија не ги отстрани пречките за извоз на брашно, пиво и ...
  сите 21 | | | веќе видена