Југославија

  во

  Администрацијата на поранешниот американски претседател Бил Клинтон им давала значајна политичка и финансиска поддршка на црногорските власти откако ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Администрацијата на поранешниот американски претседател Бил Клинтон им давала значајна политичка и финансиска поддршка на црногорските власти откако ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Одбивањето на Договорот од Преспа за решавање на спорот за името со Грција би можело да се толкува како порака до светот оти не сме заинтересирани за решение, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Администрацијата на поранешниот американски претседател Бил Клинтон им давала значајна политичка и финансиска поддршка на црногорските власти откако ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Администрацијата на американскиот претседател Бил Клинтон ѝ даваше значајна политичка и финансиска поддршка на Владата на Црна Гора откако претседателот на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Вчера почина боксерскиот шампион Маријан Бенеш, за кого се велеше дека е југословенскиот Роки Балбоа. Имаше 67 години. Поради специфичниот стил на спуштен гард ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Вчера почина боксерскиот шампион Маријан Бенеш, за кого се велеше дека е југословенскиот Роки Балбоа. Имаше 67 години. Поради специфичниот стил на спуштен гард ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Лидерот на Македонското меѓународно движење за човекови права од Канада Бил Николов, јавно ја прашува канадската министерка за надворешни работи Фриленд, зошто ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и јавна адмибнистрација Дамјан Манчевски во гостувањето во емисијата ,,Само вистина "  нагласи дека референдумот на 30 ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Престојниот референдум на 30 септември практично е одговор на вториот дел од прашањето на референдумот од 8 септември 1991 година кога се изјаснивме дека ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Престојниот референдум на 30 септември практично е одговор на вториот дел од прашањето на референдумот од 8 септември 1991 година кога се изјаснивме дека ...
  сите 22 | | | веќе видена