Југославија

  во

  Центарот за контрола на националната одбрана на Министерството за одбрана на Русија синоќа соопшти дека американскиот брод „УСС Доналд Кук“ опремен со ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Центарот за контрола на националната одбрана на Министерството за одбрана на Русија синоќа соопшти дека американскиот брод „УСС Доналд Кук” опремен со ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана на Русија соопшти дека американскиот брод „УСС Доналд Кук“ опремен со наведувачки ракети, впловил во Црно Море, а неговото движење го ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Центарот за контрола на националната одбрана на Министерството за одбрана на Русија синоќа соопшти дека американскиот брод „УСС Доналд Кук“ опремен со ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Бизнис заедница гледа ќар во царниската „војна“ меѓу Косово и Србија која што трае речиси два месеци. Откако косовската влада за 100 проценти ги зголеми ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Кога нешто ќе украдете, народот вели, единствен спас од ризик да ве фатат е: Стојте в место и викајте држте го крадецот... Затоа, кога ќе ...
  сите 75 | | | веќе видена

  По советите на експертите со кои разговараше Би-Би-Си можеби ќе ви стане појасно што се треба да знаете за новиот Закон за работни односи во Германија Веста ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По советите на експертите со кои разговараше Би-Би-Си можеби ќе ви стане појасно што се треба да знаете за новиот Закон за работни односи во Германија Веста ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По советите на експертите со кои разговараше Би-Би-Си можеби ќе ви стане појасно што се треба да знаете за новиот Закон за работни односи во Германија. Веста ...
  сите 4 | | | веќе видена