Југославија

  во

  Федерален судија од Портланд, сојузна држава Орегон, синоќа го поништи американското државјанство на Босанката Сами Расема Јетисен поради учество во воени ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Федерален судија од Портланд, сојузна држава Орегон, синоќа го поништи американското државјанство на Босанката Сами Расема Јетисен поради учество во воени ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пронајдени се две писма на Никола Тесла, за кои досега се сметаше дека се изгубени. Станува збор за писма кои Тесла ги испратил до Радоје Јанковиќ, генерален ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Федерален судија од Портланд, сојузна држава Орегон, синоќа го поништи американското државјанство на Босанката Сами Расема Јетисен поради учество во воени ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Федерален судија од Портланд, сојузна држава Орегон, синоќа го поништи американското државјанство на Босанката Сами Расема Јетисен поради учество во воени ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Федерален судија од Портланд, сојузна држава Орегон, синоќа го поништи американското државјанство на Босанката Сами Расема Јетисен поради учество во воени ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Северна Македонија со 638 бодови се наоѓа на 25. место според Европскиот здравствен потрошувачки индекс (ЕХЦИ), што претставува обид за мерење и рангирање на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Македонија со 638 бодови се наоѓа на 25. место според Европскиот здравствен потрошувачки индекс (ЕХЦИ), што претставува обид за мерење и рангирање на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Северна Македонија со 638 бодови се наоѓа на 25. место според Европскиот здравствен потрошувачки индекс (ЕХЦИ), што претставува обид за мерење и рангирање на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Северна Македонија со 638 бодови се наоѓа на 25. место според Европскиот здравствен потрошувачки индекс (ЕХЦИ), што претставува обид за мерење и рангирање на ...
  сите 21 | | | веќе видена

   Што претставува обид за мерење и рангирање на имплементацијата на здравствената заштита од гледна точка на потрошувачот или примателот на услугата. Во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Македонија со 638 бодови се наоѓа на 25. место според Европскиот здравствен потрошувачки индекс (ЕХЦИ), што претставува обид за мерење и рангирање на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Северна Македонија со 638 бодови се наоѓа на 25. место според Европскиот здравствен потрошувачки индекс (ЕХЦИ), што претставува обид за мерење и рангирање на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Кога ќе се спомене Милошевски не е непознато презиме во автомобилизмот. Но, токму поради тоа што таа Маја Милошевска е женско, бевме љубопитни од каде ...
  сите 3 | | | веќе видена

  „Владеење на правото, демократските принципи, човековите права и почитување на волјата на народот“ се вредностите според кои западните земји наводно се водат, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Владеење на правото, демократските принципи, човековите права и почитување на волјата на народот“ се вредностите според кои западните земји наводно се водат, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Владеење на правото, демократските принципи, човековите права и почитување на волјата на народот“, се вредностите според кои западните земји, наводно, се ...
  сите 6 | | | веќе видена