Херцеговина

  во

  Пред некој ден прочитав дека од вкупно 195 држави во светот, нашата земја се наоѓа на 90-тата позиција според Глобалниот индекс на здравствена сигурност. Не ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Приштина бара од новата влада на премиерот Албин Курти да ја укине таксата од 100 отсто на увозот од Србија и ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Секретаријатот за енергетска заедница (ЕЗ) ги повика надлежните институции во Западен Балкан внимателно да ја разгледаат политиката на субвенционирање на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Приштина бара од новата влада на премиерот Албин Курти да ја укине таксата од 100 отсто на увозот од Србија и ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Богатите арапи од неколку арапските земји масовно и на големо купуваат земјиште и друг недвижен имот во Босна и Херцеговина. Досега само во поширокиот регион ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Секретаријатот за енергетска заедница (ЕЗ) повторно ги повика надлежните институции во Западен Балкан внимателно да ја разгледаат политиката на субвенционирање ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Европската унија мора да покаже поголема ангажираност во земјите од Западен Балкан со цел да ја стимулира нивната евроатлантска интеграција, порачаа бугарската ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Европската унија мора да покаже поголема ангажираност во земјите од Западен Балкан со цел да ја стимулира нивната евроатлантска интеграција, порачаа бугарската ...
  сите 203 | | | веќе видена

  Европската унија мора да покаже поголема ангажираност во земјите од Западен Балкан со цел да ја стимулира нивната евроатлантска интеграција, порачаа бугарската ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Дискусија за информатичката технологија и учество на младите во демократските процеси на локално ниво денеска ќе одржи здружението на Млади Европски ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Дискусија за информатичката технологија и учество на младите во демократските процеси на локално ниво денеска ќе одржи здружението на Млади Европски ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Северна Македонија е домаќин на завршниот настан на регионалната академија за прогресивни политики од земјите на Западниот Балкан, „ПрогВеБ“. Меѓународната ...
  сите 581 | | | веќе видена

  Лидерот на СДСМ Зоран Заев на денешната меѓународна конференција „Еден Балкан кон ЕУ“, нагласи дека за нас тајмингот за добивање датум за почеток на преговори ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Лидерот на СДСМ Зоран Заев на денешната меѓународна конференција „Еден Балкан кон ЕУ“, нагласи дека за нас тајмингот за добивање датум за почеток на преговори ...
  сите 546 | | | веќе видена