Херцеговина

  во

  Косовската царинска служба почна да ја применува одлуката на косовската влада за дополнително оданочување од 10 отсто на увоз на производи од централна Србија ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Едностраната одлука на властите во Приштина за зголемување на царините за артикли од Србија и од Босна и Херцеговина повеќе не е прашање за Србија, туку за ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Косовската влада соопшти дека не планира да ја повлече одлуката за воведувањето такси од 10 проценти за увоз на стока од Србија и Босна и Херцеговина. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  М акедонија и 15 други земји од Централна и Источна Европа, заедно со Кина усвоија заедничка изјава за соработка на по лето на иновациите и новите технологии, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Косовската царинска служба почна да ја применува одлуката на косовската Влада за дополнително оданочување од 10 отсто, на увоз на производи од централна Србија ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Косовската царинска служба почна да ја применува одлуката на косовската Влада за дополнително оданочување од 10 отсто, на увоз на производи од централна Србија ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Заменик-премиерот и министер за надворешни работи на Косово, Беџет Пацоли, оцени дека одлуката на косовската влада за воведување увозни мерки на стока од ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Заменик премиерот и министер за надворешни работи на Косово, Беџет Пацоли оцени дека одлуката на косовската влада за воведување на увозни мерки на стока од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Заменик премиерот и министер за надворешни работи на Косово, Беџет Пацоли оцени дека одлуката на косовската влада за воведување на увозни мерки на стока од ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Одлуката на косовската влада за 10 проценти да го зголеми данокот на сите производи од Србија е опасна и противправна, изјави директорот на Канцеларијата за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Дводневна регионална конференција на тема „Инклузија на Ромите по завршување на Декадата на Ромите: Тековна состојба и предизвици“ ќе започне денеска во Скопје ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Одлуката на косовската влада за 10 проценти да го зголеми данокот на сите производи од Србија е опасна и противправна, изјави директорот на Канцеларијата за ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Заменик-премиерот и министер за надворешни работи на Косово, Беџет Пацоли, оцени дека одлуката на косовската влада за воведување увозни мерки на стока од ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Одлуката на косовската влада за 10 проценти да го зголеми данокот на сите производи од Србија е опасна и противправна, изјави директорот на Канцеларијата за ...
  сите 27 | | | веќе видена