Херцеговина

  во

  Деновиве во Сараево по трети пат се одржува Sarajevo Unlimited , првиот регионален форум за иновации, претприемништво и технологија. Една од идеите зад самиот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Се стега обрачот околку “богатите” но и за даночната евазија. Со цел да ги зголеми буџетските приходи за да се обезбедат дополнителни средства за намалување на ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Се стега обрачот околку „богатите“ но и за даночната евазија. Со цел да ги зголеми буџетските приходи за да се обезбедат дополнителни средства за намалување на ...
  сите 156 | | | веќе видена

  Се стега обрачот околку “богатите“ но и за даночната евазија. Со цел да ги зголеми буџетските приходи за да се обезбедат дополнителни средства за намалување на ...
  сите 156 | | | веќе видена

  Од денеска до 7 ноември во Босна и Херцеговина се одржува третиот регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – Sarajevo Unlimited 2018, на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Од денеска до 7 ноември во Босна и Херцеговина се одржува третиот регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – Sarajevo Unlimited 2018, на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина е првата земја во светот што има сообраќајни знаци што предупредуваат на лилјаци, а на влезот во тунел-пештерата „Пониква“ го поставиле ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина е првата земја во светот што има сообраќајни знаци што предупредуваат на лилјаци, а на влезот во тунел-пештерата „Пониква“ го поставиле ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина е првата земја во светот која има сообраќајни знаци кои предупредуваат на лилјаци, а на влезот во тунел- пештерата Пониква го поставиле ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Босна и Херцеговина е првата земја во светот што има сообраќајни знаци што предупредуваат на лилјаци, а на влезот во тунел-пештерата „Пониква“ го поставиле ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Од денес, 05.11.18 до 07.11.18 во Босна и Херцеговина се одржува третиот Регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – Sarajevo Unlimited ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Од денеска до 7 ноември во Босна и Херцеговина се одржува третиот Регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – „Sarajevo Unlimited 2018“, на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Од денеска до 7 ноември во Босна и Херцеговина се одржува третиот Регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – „Sarajevo Unlimited 2018“, на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Од денеска до 7 ноември во Босна и Херцеговина се одржува третиот Регионален форум за иновација, технологија и претприемништво – „Sarajevo Unlimited 2018“, на ...
  сите 42 | | | веќе видена