Херцеговина

  во

  Премиерите на Косово и на Албанија, Рамуш Харадинај и Еди Рама добиваат највисоки плати во регионот во споредба со премиерите на другите земји, се наведува во ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Премиерите на Косово и на Албанија, Рамуш Харадинај и Еди Рама добиваат највисоки плати во регионот во споредба со премиерите на другите земји, се наведува во ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Единството и обединувањето што ги создава спортот треба да се преслика на целиот Балкан и заеднички да се движиме кон европска иднина, истакна премиерот Зоран ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Премиерите на Косово и на Албанија, Рамуш Харадинај и Еди Рама добиваат највисоки плати во регионот во споредба со премиерите на другите земји, се наведува во ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Единството и обединувањето што ги создава спортот треба да се преслика на целиот Балкан и заеднички да се движиме кон европска иднина, истакна премиерот Зоран ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, заедно со својата сопруга, Зорица Заева, присуствуваше на церемонијата на отворање на Европските младински олимписки игри во Сараево, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателите на Сојузот на независни социјалдемократи (СНСД) и Хрватската демократска заедница (ХДЗ) на Босна и Херцеговина, Милорад Додик и Драган Човиќ по ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев заедно со својата сопруга Зорица Заева присуствуваа на церемонијата на отворање на Европските ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Премиерот, Зоран Заев, заедно со својата сопруга, Зорица Заева, присуствуваше на церемонијата на отворање на Европските младински олимписки игри во Сараево, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Единството и обединувањето што ги создава спортот треба да се преслика на целиот Балкан и заеднички да се движиме кон европска иднина, истакна премиерот Зоран ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Единството и обединувањето што ги создава спортот треба да се преслика на целиот Балкан и заеднички да се движиме кон европска иднина, истакна премиерот Зоран ...
  сите 28 | | | веќе видена

   Единството и обединувањето што ги создава спортот треба да се преслика на целиот Балкан и заеднички да се движиме кон европска иднина, истакна премиерот Зоран ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Владите во балканските држави, по добро познатата стратегија за прикажување на розовата стварност на граѓаните, сѐ почесто прибегнуваат и кон сервирање лажни ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Единството и обединувањето што ги создава спортот треба да се преслика на целиот Балкан и заеднички да се движиме кон европска иднина, истакна премиерот Зоран ...
  сите 25 | | | веќе видена