Дебар

  во

  Постарата ќерка Б. Поцеста е осомничена дека ги убила нејзините родители и помалата сестра во Дебар.Од МВР информираат дека до Основното јавно обвинителство во ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Основниот суд Гостивар и одреди притвор во траење од 48 часа на постарата ќерка на семејството Поцеста Б.П. (28), осомничена дека го извршила грозоморното ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Постарата ќерка Б. Поцеста е осомничена дека ги убила своите родители и помалата сестра во Дебар. Од МВР информираат дека до Основното јавно обвинителство во ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Кривична пријава за убиство против 28-годишната Б.П. денеска до Основното јавно обвинителство поднесе Надворешната канцеларија за криминалистички работи Дебар. ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Одреден е притвор во траење од 48 часа на постарата ќерка на семејството Поцеста Б.П. (28), осомничена дека го извршила грозоморното тројно убиство во Дебар и ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Постарата ќерка на семејството Поцеста од Дебар е осомничена за грозоморното убиството на нејзините родители и помалата сестра – неофицијално пренесува ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Постарата 28 годишна ќерка која живеела во Италија е осомничена дека ги убила нејзината мајка, татко и 14 годишна сестра, велат извори од истрагата за Канал 5. ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Неофицијално:Пиштолот кој е убиено семејството e пронајден на бензинска пумпа во Тетово Неочекуван пресврт во текот на истрагата за тројното грозоморно убиство ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Постарата ќерка на семејството Поцеста 25 годишната Б.П. е осомничена дека го извршила грозоморното тројно убиство во Дебар и дека таа го застрелала својот ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Постарата 28 годишна ќерка која живеела во Италија е осомничена дека ги убила нејзината мајка, татко и 14 годишна сестра, велат извори од истрагата за Канал 5. ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Кривична пријава за убиство против 28-годишната Б.П. денеска до Основното јавно обвинителство поднесе Надворешната канцеларија за криминалистички работи Дебар. ...
  сите 94 | | | веќе видена

  МВР потврди: Ќерката е осомничена за убиство на родителите и помалата сестра во Дебар Постарата ќерка Б. Поцеста е осомничена дека ги убила нејзините родители ...
  сите 96 | | | веќе видена