Дебар

  во

  Познатото македонско древно светилиште, Св. Јован Крстител Бигорски манастир и подари икони на црквата „Свето Преображение“ во селото Ербеле, Маќелара област ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Локалната власт на општина Маврово Ростуше наскро ке започне да врши рециклирање на ПЕТ амбалажата , со што ке придонесе за заштита на загадувањето на реката ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пинг-понгарите од шампионатите во Супер лигата и Првата лигата викендов ќе ги одиграат натпреварите од третото и четвртото коло. Системот на натпреварувања е ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Пинг-понгарите од шампионатите во Супер лигата и Првата лигата викендов ќе ги одиграат натпреварите од третото и четвртото коло. Системот на натпреварувања е ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пинг-понгарите од шампионатите во Супер лигата и Првата лигата викендов ќе ги одиграат натпреварите од третото и четвртото коло. Системот на натпреварувања е ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Поминаа речиси 156 години од раѓањето на Коста Шахов еден од родоначалниците на македонската журналистика и неодминлив деец во македонската национална и ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Иако редицата е долга и чекаат по неколку месеци, а можеби и подолго, сепак не се откажуваат од намерата да ја напуштат државата. За да заминат, бараат работна ...
  | | веќе видена

  Книгата „Константин С. Шахов-Книжевност“ на авторот Томе Груевски денеска беше промовирана во Национална установа Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид, по повод ...
  сите 16 | | | веќе видена