Дебар

  во

  Припадниците на дебарската полициска станица од општа надлежност откриле двајца илегални мигранти во возило со скопски регистарски таблички. – Станува збор за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Осум ученици од Општинско основно училиште „ Димитар Влахов“ утре заминуваат во градот Троген во Шавјацарија, каде по петти пат ќе бидат дел од проект, во чии ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Припадниците на дебарската полициска станица од општа надлежност откриле двајца илегални мигранти во возило со скопски регистарски таблички. – Станува збор за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Осум ученици од Општинско основно училиште „ Димитар Влахов“ утре заминуваат во градот Троген во Шавјацарија, каде по петти пат ќе бидат дел од проект, во чии ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Припадниците на дебарската полициска станица од општа надлежност откриле двајца илегални мигранти во возило со скопски регистарски таблички. – Станува збор за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Надлежните од ова училиште појаснуваат дека целта е зајакнување на знаењата и вештините на децата и младите за примена на детските права. Во швајцарскиот град ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Припадниците на дебарската полициска станица од општа надлежност откриле двајца илегални мигранти во возило со скопски регистарски таблички. – Станува збор за ...
  сите 46 | | | веќе видена