Црвенковски

  во

  За време на референдумот јас бев набљудувач во Мала речица, тетовско, каде имаше 36 отсто излезност, изјави пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Ѓорчев, на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во време кога во судот се работи на правна разрешница и казна за виновните за аферата за масовно прислушување „Таргет-Тврдина“, јавноста ја потресе нова ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Црвенковски и Фрчкоски сакале да го тргнат Глигоров од политиката, тврди надворешно-политичкиот коментатор Љубомир Гајдов. Во врска со атентатот на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  „Стојане, вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Империја, Талир, Траекторија, Маѓар Телеком и Актор се големите корупциски афери со кои се соочува Македонија. Сите се во надлежност на СЈО. Империја и Актор ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Стојане, вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Вечерва се одржа промоција на избрани дела на Стојан Андов. На самата промоција можеа да се слушнат интересни детали од минатото, но и сериозни обвинувања. Во ...
  сите 63 | | | веќе видена

  „Стојане вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Вечерва се одржа промоција на избрани дела на Стојан . Во колекцијата од десет томови застапени се книгите: „На мој начин“, „Моите патувања“, „Стравот и ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Вечерва се одржа промоција на избрани дела на Стојан . Во колекцијата од десет томови застапени се книгите: „На мој начин“, „Моите патувања“, „Стравот и ...
  сите 58 | | | веќе видена

  „Стојане вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 59 | | | веќе видена

  „Стојане, вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Јавно наддавање со само еден понудувач, договор во четири очи или законска непосредна спогодба со купувач поради дооформување на парцела, со цени од едно евро ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Таа ја доби довербата да ја води оваа инситуција во следните четири години. Габер – Дамјановска е поранешна уставна судијка и директор на Институот за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Таа ја доби довербата да ја води оваа инситуција во следните четири години. Габер - Дамјановска е поранешна уставна судијка и директор на Институот за ...
  сите 17 | | | веќе видена