Црвенковски

  во

  Црногорскиот премиер Душко Марковиќ, завчера ги прими поранешните претседатели и премиери на земјите од регионот, собрани во новоформираниот Подгорички клуб и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Црногорскиот премиер Душко Марковиќ, завчера ги прими поранешните претседатели и премиери на земјите од регионот, собрани во новоформираниот Подгорички клуб и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Црногорскиот премиер Душко Марковиќ, завчера ги прими поранешните претседатели и премиери на земјите од регионот, собрани во новоформираниот Подгорички клуб и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  После долго време отсуство од јавноста, поранешниот премиер и претседател на Македонија Бранко Црвенковски се појави на јавен настан, а еден од организаторите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Црногорскиот премиер Душко Марковиќ, завчера ги прими поранешните претседатели и премиери на земјите од регионот, собрани во новоформираниот Подгорички клуб и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Црногорскиот премиер Душко Марковиќ, завчера ги прими поранешните претседатели и премиери на земјите од регионот, собрани во новоформираниот Подгорички клуб и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поранешниот македонски премиер и претседател, Бранко Црвенковски, првпат откако е поранешен Претседател на РМ се појави во јавност на политички настан во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поранешниот македонски премиер и претседател, Бранко Црвенковски, првпат откако е поранешен Претседател на РМ се појави во јавност на политички настан, објави ...
  | | веќе видена | слични

  Уште во неговиот старт, колосалниот проект на некогашниот премиер Никола Грувески („јас стојам зад тој проек!“) наиде на жестока, беспоштедна и континуирана ...
  | | веќе видена

  Експертот за уставно право и професор на правниот факултет „Јустинијан Први“ Гордана Силјановска Давкова е новиот потенцијален кандидат за претстојните ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Антонио Милошовски денеска од собраниската говорница откри дека Никола Димитров кога бил разрешен од страна на поранешниот претседател Бранко Црвенковски од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Антонио Милошовски денеска од собраниската говорница откри дека Никола Димитров кога бил разрешен од страна на поранешниот претседател Бранко Црвенковски од ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Д еновиве ми беше одржана политичка лекција од некои прекрасни пријателки за тоа колку ние, мажите во Македонија, не ја разбираме привлечната моќ на Ципрас ...
  сите 16 | | | веќе видена