Црвенковски

  во

  Уште во 2008 година официјално Скопје дало согласасност за промена на уставното име во „Република Северна Македонија“ „под услов тоа да вклучува признавање на ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Познатата организација „ВикиЛикс“ која објавува класифицирани информации, во документ од 29 јули 2008 година кој се однесува на грчко-македонските односи, ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Познатата организација „ВикиЛикс“ која објавува класифицирани информации, во документ од 29 јули 2008 година кој се однесува на грчко-македонските односи, ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Познатиот вебсајт „ВикиЛикс“ кој објавува класифицирани информации, во документ од 29 јули 2008 година кој се однесува на грчко-македонските односи, објави ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Македонија била подготвена да го прифати името Република Северна Македонија уште во 2008, ако тоа значело признавање на македонскиот јазик и националност, ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Aлфа открива нов голем финансиски скандал. Министерството за образование и наука во четири очи склучи два договори тешки околу 5,3 милиони евра со фирмите „Арс ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука во четири очи склучи два договори тешки околу 5,3 милиони евра со фирмите „Арс Ламина" од Скопје и „Арбериа десигн" од ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Телевизијата „ Aлфа“ открива нов голем финансиски скандал. Министерството за образование и наука во четири очи склучи два договори тешки околу 5,3 милиони евра ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Aлфа открива нов голем финансиски скандал. Министерството за образование и наука во четири очи склучи два договори тешки околу 5,3 милиони евра со фирмите „Арс ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Aлфа открива нов голем финансиски скандал. Министерството за образование и наука во четири очи склучи два договори тешки околу 5,3 милиони евра со фирмите „Арс ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Пред само 5 месеци претседателот на МАНУ Таки Фити тврдеше дека Македонија не смее да преговара за ништо друго освен за името и дека промена на уставот не ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Со сопствениот потпис на договорот Заев-Ципрас за преименување на македонската држава во Северна Македонија, министерот за надворешни работи Никола Димитров ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Охрид, 25. август 2018 (ИНПРЕС) – Денешен весник објави репортерски запис за Наум Делевски, човекот кој полник 40 години бил капетан на јахтата на ...
  сите 2 | | | веќе видена