Црвенковски

  во

  „Стојане, вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Организаторот на атентатот врз претседателот Киро Глигоров, што се случи на 3 октомври 1995 година, е познат. Ова може да се заклучи од најновите две книги на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Во попладневната собраниска дебата за XXXIII нацрт-амандман на Уставот на Република Македонија, во согласност со Договорот од Преспа, пратениците од ...
  сите 283 | | | веќе видена

  Во попладневната собраниска дебата за XXXIII нацрт-амандман на Уставот на Република Македонија, во согласност со Договорот од Преспа, пратениците од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Со невидена леснотија во оваа пленарна сала се притиска за промена на Уставот на државата, што е само вовед во нови гласања и редефинирања. Она што не го ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во попладневната собраниска дебата за XXXIII нацрт-амандман на Уставот на Република Македонија, во согласност со Договорот од Преспа, пратениците од ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Со невидена леснотија во оваа пленарна сала се притиска за промена на Уставот на државата, што е само вовед во нови гласања и редефинирања. Она што не го ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Со невидена леснотија во оваа пленарна сала се притиска за промена на Уставот на државата, што е само вовед во нови гласања и редефинирања. Она што не го ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во попладневната собраниска дебата за XXXIII нацрт-амандман на Уставот на Република Македонија, во согласност со Договорот од Преспа, пратениците од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  За време на референдумот јас бев набљудувач во Мала речица, тетовско, каде имаше 36 отсто излезност, изјави пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Ѓорчев, на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во време кога во судот се работи на правна разрешница и казна за виновните за аферата за масовно прислушување „Таргет-Тврдина“, јавноста ја потресе нова ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Црвенковски и Фрчкоски сакале да го тргнат Глигоров од политиката, тврди надворешно-политичкиот коментатор Љубомир Гајдов. Во врска со атентатот на ...
  сите 50 | | | веќе видена