Црвенковски

  во

  Империја, Талир, Траекторија, Маѓар Телеком и Актор се големите корупциски афери со кои се соочува Македонија. Сите се во надлежност на СЈО. Империја и Актор ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Стојане, вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Вечерва се одржа промоција на избрани дела на Стојан Андов. На самата промоција можеа да се слушнат интересни детали од минатото, но и сериозни обвинувања. Во ...
  сите 63 | | | веќе видена

  „Стојане вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Вечерва се одржа промоција на избрани дела на Стојан . Во колекцијата од десет томови застапени се книгите: „На мој начин“, „Моите патувања“, „Стравот и ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Вечерва се одржа промоција на избрани дела на Стојан . Во колекцијата од десет томови застапени се книгите: „На мој начин“, „Моите патувања“, „Стравот и ...
  сите 58 | | | веќе видена

  „Стојане вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 59 | | | веќе видена

  „Стојане, вчера имав неочекуван состанок. Во вилата ми дојдоа Бранко Црвенковски, Тито Петковски, Благоја Ханџиски, Фрчкоски и Јане Миноски. Тие мои гости ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Јавно наддавање со само еден понудувач, договор во четири очи или законска непосредна спогодба со купувач поради дооформување на парцела, со цени од едно евро ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Таа ја доби довербата да ја води оваа инситуција во следните четири години. Габер – Дамјановска е поранешна уставна судијка и директор на Институот за ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Таа ја доби довербата да ја води оваа инситуција во следните четири години. Габер - Дамјановска е поранешна уставна судијка и директор на Институот за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Знаете, некогаш си пишувам сам себеси. Убеден дека за инает на сите лоши навики сепак ќе доживеам длабока и мирна старост, честопати седнувам со ниет да му ...
  | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска тврди дека нема намера да се кандидира за претседател на Република Македонија на следните претседателски избори. Одговорајќи на ...
  сите 41 | | | веќе видена