Нови авио-линии кон Охрид, 2016-та рекордер по бројот на летови

Презентирањето на Македонија, а особено Охрид како атрактивна туристичка дестинација во светот, продолжува и со упешната реализација на преговорите помеѓу „ТАВ Аеродроми“ и швајцарската авиокомпанија „Германија флуг АГ“, за воведување директни редовни летови од Охрид до Цирих. Оваа рута која беше додадена на распоредот на аеродромот „Св. Апостол Павле“, на 17 декември, послужи како добра врска ...

⇐ DailyStart.mk ⇒