Козле и Бозле се џуџести кози кои се родија многу малечки. -Овие две мали кози имаат и поголемо братче кое остана со мајката, но за нив немаше доволно млеко. ...
сите 9 | | | прочитана: 2425 | веќе видена

Во просториите на ,,ЈП Водовод и канализација – Скопје”, се одржа состанок на меѓународни и македонски експерти и претставници од ,,ЈП Водовод и канализација – ...
сите 13 | | | прочитана: 624 | веќе видена

Во Паркот во скопската населба Методија Андонов Ченто има три скулптури на праисториски животни во природна големина, кои се вистинска атракција за граѓаните. ...
сите 2 | | | веќе видена