Владимир

  во

  Американските службеници задолжени за национална безбедност стравуваат дека претседателот Доналд Трамп не се откажал од желбата да ги повлече САД од членството ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Владимир Путин вчера по четврти пат го посети српскиот главен град, Белград. Шеесет и шестгодишниот руски претседател сака да патува и ваквите професионални ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Единствениот македонски политичар кој беше на средба со претседателот на Русија, Владимир Путин, е Иван Стоиљковиќ.Претседателот на Демократската партија на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  И фолк-пејачката Цеца Ражнатовиќ вчера била пред храмот Свети Сава, на дочекот на претседателот на Русија, Владимир Путин. За нејзе претставувала огромна чест ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Владимир Путин вчера по четврти пат го посети српскиот главен град, Белград. Шеесет и шестгодишниот руски претседател сака да патува и ваквите професионални ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Владимир Путин вчера по четврти пат го посети српскиот главен град, Белград. Шеесет и шестгодишниот руски претседател сака да патува и ваквите професионални ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ оцени денес дека е важно меѓународната заедница и Европа да соопштат дали наскоро ќе бидат укинати косовските такси на ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Посетата на рускиот претседател, Владимир Путин, во Србија помина со безбедносни мерки на највисоко ниво. За безбедноста на Путин се грижеа повеќе од 5.000 ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Единствениот македонски политичар кој беше на средба со претседателот на Русија, Владимир Путин, е Иван Стоиљковиќ. Претседателот на Демократската партија на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Посетата на рускиот претседател Владимир Путин во Србија помина со безбедносни мерки на највисоко ниво.За безбедноста на Путин се грижеа повеќе од 5 000 српски ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Српскиот претседател Александар Вучиќ оцени денес дека е важно меѓународната заедница и Европа да соопштат дали наскоро ќе бидат укинати косовските такси на ...
  сите 48 | | | веќе видена