Владимир

  во

  Рускиот претседател Владимир Путин смета дека подобрувањето на руско-турските односи е лично постигнување на турскиот претседател Ердоган и целиот вложен труд ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Владимир Ѓорчев е првиот кандидат кој јавно обелодени дека сака да застане рамо до рамо со Христијан Мицкоски, против ЕУ и НАТО, да тргне по антизападните ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Повеќе од 20 години Ѓорчев е дел од ВМРО-ДПМНЕ. Повеќе од 20 години Ѓорчев ги премолчува сите криминални и погубни политики на неговата партија. Со години ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, смета дека подобрувањето на руско-турските односи е лично постигнување на неговиот турски колега, Реџеп Таип Ердоган, кој, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, смета дека подобрувањето на руско-турските односи е лично постигнување на неговиот турски колега, Реџеп Таип Ердоган, кој, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, смета дека подобрувањето на руско-турските односи е лично постигнување на неговиот турски колега, Реџеп Таип Ердоган, кој, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев, ќе се кандидира за Претседател на државата. Тој смета дека го има потребното искуство и мотив за да биде првиот ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин смета дека подобрувањето на руско-турските односи е лично постигнување на неговиот турски колега, Реџеп Таип Ердоган, кој, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин денеска оцени дека подобрувањето на односите меѓу Русија и Турција е лична заслуга на неговиот турски колега Реџеп Тајип ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, смета дека подобрувањето на руско-турските односи е лично постигнување на неговиот турски колега, Реџеп Таип Ердоган, кој, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, смета дека подобрувањето на руско-турските односи е лично постигнување на неговиот турски колега, Реџеп Таип Ердоган, кој, ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Владимир Ѓорчев е првиот кандидат кој јавно обелодени дека сака да застане рамо до рамо со Христијан Мицкоски, против ЕУ и НАТО, да тргне по антизападните ...
  сите 75 | | | веќе видена