Владимир

  во

  Ансамблот на НУ Народен театар-Битола вечер на матичната сцена премиерно ќе ја изведе претставата „Аждер“ на Евгениј Шварц во режија на Владимир Милчин.Како ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Ансамблот на НУ Народен театар-Битола вечер на матичната сцена премиерно ќе ја изведе претставата „Аждер“ на Евгениј Шварц во режија на Владимир Милчин. Како ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, изјави дека Кремељ ќе има одговор доколку САД се повлечат од договорот за нуклеарните сили со среден дострел. „Јасно е ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Претставници на Клубот на новинари на Бања Лука во Парламентот на Република Српска делеа беџови „Стоп за насилството над новинарите“. Акцијата е организирана ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Рускиот претседател, Владимир Путин, изјави дека Кремељ ќе има одговор доколку САД се повлечат од договорот за нуклеарните сили со среден дострел. „Јасно е ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека Кремељ ќе има одговор доколку САД се повлечат од договорот за нуклеарните сили со среден дострел. „Јасно е дека ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека Кремељ ќе има одговор доколку САД се повлечат од договорот за нуклеарните сили со среден дострел.„Јасно е дека ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска изјави дека Кремљ ќе одговори доколку САД се повлечат од Договорот за нуклераните сили со среден дострел (ИНФ). ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Претставници на Клубот на новинари на Бања Лука во Парламентот на Република Српска делеа беџови „Стоп за насилството над новинарите“.Акцијата е организирана ...
  сите 28 | | | веќе видена