Столтенберг

  во

  ,,Целта на НАТО во иднина нема да биде нова трка со оружје со Русија”, соопшти генералниот секретар на Алијансата, откако Америка официјално се повлече од ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО , Јенс Столтенберг и американскиот државен секретар Мајк Помпео сметаат дека Русија е вниновна за пропаста на договорот ИНФ. ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Шефот на британската дипломатија Доминик Раб денеска ја обвини Русија за излегувањето на САД од Договорот за нуклеарни проектили со среден дострел (ИНФ). Тој ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Шефот на британската дипломатија Доминик Раб денеска ја обвини Русија за излегувањето на САД од Договорот за нуклеарни проектили со среден дострел (ИНФ). Тој ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Шефот на британската дипломатија Доминик Раб денеска ја обвини Русија за излегувањето на САД од Договорот за нуклеарни проектили со среден дострел (ИНФ). Тој ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Шефот на британската дипломатија Доминик Раб денеска ја обвини Русија за излегувањето на САД од Договорот за нуклеарни проектили со среден дострел (ИНФ).Тој ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Германската министерка за одбрана Анегрет Крамп-Каренбауер денеска изјави дека нејзината земја се уште нема донесено финална одлука за барањето на САД да земат ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Германската министерка за одбрана Анегрет Крамп-Каренбауер денеска изјави дека нејзината земја се уште нема донесено финална одлука за барањето на САД да земат ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Германската министерка за одбрана Анегрет Крамп-Каренбауер денеска изјави дека нејзината земја се уште нема донесено финална одлука за барањето на САД да земат ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави денеска дека Алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутскиот ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави дека алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутската Теснина. ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави дека алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутскиот ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Германската министерка за одбрана Анегрет Крамп-Каренбауер денеска изјави дека нејзината земја се уште нема донесено финална одлука за барањето на САД да земат ...
  сите 114 | | | веќе видена

  – Германската министерка за одбрана Анегрет Крамп-Каренбауер денеска изјави дека нејзината земја се уште нема донесено финална одлука за барањето на САД да ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави денеска дека Алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутскиот ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави денеска дека Алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутскиот ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави денеска дека Алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутскиот ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави денеска дека Алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутскиот ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави денеска дека Алијансата засега нема добиено никакво официјално барање за почнување мисија во Ормутскиот ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Руските новинари Владимир Кузњецов – Вован и Алексеј Стољаров – Лексус предизвикаа големо внимание кај светската јавност, а особено на Балканот, по објавените ...
  сите 9 | | | веќе видена