Столтенберг

  во

  Столтенберг потсетил дека на Македонија и се обезбедени, меѓу другото, медицинска опрема, полски болници финансиска поддршка за борба против пандемијата на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Состанокот го отвори генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг, а министерката Шекеринска заедно со другите министри од одбраната имаа одвоени излагања на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Столтенберг пренесе дел од излагањето на министерката за одбрана Радмила Шекеринска, која учествуваше на денешниот виртуелен министерски состанок, токму во ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска попладнево учествуваше на телеконференцискиот состанок на министрите за одбрана на НАТО земјите ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска попладнево учествуваше на телеконференцискиот состанок на министрите за одбрана на НАТО земјите ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Долгорочни последици од здравствената криза со пандемијата на Ковид-19 биле разгледувани на вечерашниот вонреден состанок на министрите за одбрана на НАТО, на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  По денешниот состанок на министрите за одбрана на земјите членки на НАТО, генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столтенберг, се осврна на проблемот со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска попладнево учествуваше на телеконференцискиот состанок на министрите за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  По денешниот состанок на министрите за одбрана на земјите членки на НАТО, генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столтенберг, се осврна на проблемот со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Иницијаторот на оваа идеја, за Гласот на Америка, вели дека ова кризно тело би имало цивилен и воен персонал за брз одговор при справување со катастрофи, како ...
  сите 35 | | | веќе видена

  По денешниот состанок на министрите за одбрана на земјите членки на НАТО, генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столтенберг, се осврна на проблемот со ...
  сите 22 | | | веќе видена

  По денешниот состанок на министрите за одбрана на земјите членки на НАТО, генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столтенберг, се осврна на проблемот со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  По денешниот состанок на министрите за одбрана на земјите членки на НАТО, генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столтенберг, се осврна на проблемот со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  По денешниот состанок на министрите за одбрана на земјите членки на НАТО, генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столтенберг, се осврна на проблемот со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот со новиот коронавирус досега се заразени 2.004.989 лица. Од нив починати се 126.830, а оздравеле 485.362 луѓе.– Јапонските ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Министрите за одбрана на НАТО денеска на видеоконференција ќе разговараат за заедничкиот одговор на пандемијата на Ковид-19 и за кампањите за дезинформации ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министрите за одбрана на НАТО денеска на видеоконференција ќе разговараат за заедничкиот одговор на пандемијата на Ковид-19 и за кампањите за дезинформации ...
  сите 26 | | | веќе видена